No gosaríem assegurar que els del Penedès siguin més llépols que la resta dels Països Catalans, però la seva varietat de propostes és fascinant: les coques farcides o de recapte, la fruita i amb tots mena de confits. Una mostra àmplia de les joies de la pastisseria de la terra: borregos, coques fine...
Autors :SOLÉ I BORDES, JOAN I CERCÓ I RIMBAU, JOAN
Idioma :Catalán
Any d'edició :2009
Data d'edició :01/09/2009
ISBN :978-84-9791-493-2
No gosaríem assegurar que els del Penedès siguin més llépols que la resta dels Països Catalans, però la seva varietat de propostes és fascinant: les coques farcides o de recapte, la fruita i amb tots mena de confits. Una mostra àmplia de les joies de la pastisseria de la terra: borregos, coques fines, bufats i merengues, currutacos, vilafranquins, coques fi nes, garlandes, rostes... i l'excel·lència de les catànies. Joies amb història i amb noms propis.
Subscriu-te al nostre butlletí
Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cero SPAM, només continguts de valor.