Els Superfoods de Carla Zaplana

17/02/2016
  • Després de l’èxit de de “Sucs verds” , La nutricionista, dietista i coach de salut Carla Zaplana ens va tornar a visitar,  aquest cop per presentar-nos “Superfoods”. Hi havia  molta expectació  per tornar a escoltar aquesta autora que cada cop va guanyant més adeptes gràcies als  seus consells sobre hàbits alimentaris saludables.

    Carla Zaplana ens va va explicar que els superfoods són aliments amb  un alt valor nutricional i excepcionalment beneficiosos per la salut. Per sorpresa de molts dels assistents  aquests no són aliments difícils d’aconseguir o inaccessibles, sinó que els tenim molt a  l’abast. El cacau, l’alvocat, les llavors de lli, la mel o el gingebre en són  bon un exemple.

    Tot seguit,  mentre la nutricionista continuava explicant les propietats dels superfoods i responent a les preguntes dels assistents,  ens va fer una demostració de com es prepara un suc verd a base de superaliments. La vetllada va acabar amb una petita degustació del suc i una bona cua alhora de la signatura del llibre. Amb “Superfoods” ja  no teniu excusa si voleu canviar la vostra alimentació per una de més sana, neta i saludable.





  • Vols comprar-lo?
    Vols comprar-lo?

Vols ser el primer en deixar la teva opinió?

Regístrate con nosotros y así podrás crear tus comentarios, contar tus experiencias y participar en nuestro blog.

Cercar entrades

Etiquetes

Últimes entrades

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades