“Tots podem ser creatius”.

08/03/2016
  • El passat  5 de març L’altell va acollir la presentació de llibre “Creativididad, La empresa de tu vida” a càrrec dels seus autors: Mariona Masgrau, Àlex Forasté i Susanna Cros.

    Aquesta activitat, inclosa dins el conjunt d’actes de la llibreria que reben el nom de  En viu i en directe, va defugir de la monotonia unidireccional aconseguint  crear un espai de diàleg bidireccional entre públic i  autors.

    Els tres emprenedors banyolins van exposar la seva particular visió sobre la creativitat, presentant-la no com un do innat sinó com un múscul el qual podem exercitar cada dia.  També van reivindicar la importància de ser creatius en un context empresarial i d’emprenedoria per poder obtenir bons resultats.

    Però la creativitat no només ens pot ajudar en l’àmbit laboral, sinó que també és aplicable per millorar en  altres aspectes de la nostra vida, com les relacions humanes i el desenvolupament personal. D’aquesta manera, a partir de diferents activitats, els autors van fer arribar els assistents a la conclusió que tots podem ser creatius. 
  • Vols comprar-lo?
    Vols comprar-lo?

Cercar entrades

Etiquetes

Últimes entrades

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades