La pel•lícula de la meva vida, de Maite Carranza. Editorial Cruïlla

10/12/2016
  • La pel·lícula de la vida, de Maite Carranza. Editorial Cruïlla
    Edat: a partir de 12 anys
    Pàgines: 151

    La Maite Carranza reconeguda escriptora i enguany guanyadora del Premi Vaixell de Vapor ha fet un llibre compromès i necessari. Un llibre que explica la realitat de la crisi als joves lectors.

    A través de l’Olivia, en Tim i l’Íngrid. Carranza ens va presentant la degradació d’aquesta família, que és com la de tantes famílies que han patit la crisi. Que ho han perdut tot.

    L’ïngrid, actriu famosa i esdevinguda a menys es queda sense feina i sense ingressos. Sota el  seu càrrec té dos fills. Porta amagant de fa mesos que no paga la comunitat de veïns, ni la hipoteca, ni els rebuts del menjador de l’escola, ni... comença a escassejar el menjar, els mobles van desapareixent i així arriba el desnonament. Ara són una família pobre i com a tal ser pobre vol dir marginat.

    Aquest procés, la mare (Íngrid) el viu deixant-se anar cap una profunda depressió, l’Olivia, amb 12 anys adopta el paper d’adulta i es preocupa del seu germà petit, en Tim. I per no fer més dramatisme dins una situació molt dramàtica. L’Olívia s’empesca que en Tim és el protagonista d’una pel•lícula d’uns productors americans. I així els dies es van empenyent intentant sobreviure enmig de la pel•lícula de la vida.

    És alta recomanació. No us faci por, ni mandra el tema. La lectura del llibre és preciosa i corprenedora.


Cercar entrades

Últimes entrades

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades