• SOM EL QUE MENGEM

    VICENS SAGRERA, BARTOMEU DR. RBA Ref. 9788482646404 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    El funcionament actual del dia a dia comporta dinar sovint fora de casa, tenir poc temps per cuinar en elssopars i moure's poc. En una paraula, comporta tenir uns hàbits que afavoreixen l'obesitat i, finalment, la diabetis.La dieta GI + GL (dels equivalents anglesos d'índex glucèmic i càrrega glucèm...
    Ancho: 140 cm Largo: 213 cm Peso: 285 gr
    Sense estoc
    17,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN : 978-84-8264-640-4
    • Data d'edició : 01/06/2013
    • Any d'edició : 2013
    • Idioma : Catalán
    • Autors : VICENS SAGRERA, BARTOMEU DR.
    • Nº de pàgines : 256
    • Col·lecció : LA MAGRANA GENERAL
    El funcionament actual del dia a dia comporta dinar sovint fora de casa, tenir poc temps per cuinar en els
    sopars i moure's poc. En una paraula, comporta tenir uns hàbits que afavoreixen l'obesitat i, finalment, la diabetis.
    La dieta GI + GL (dels equivalents anglesos d'índex glucèmic i càrrega glucèmica) està basada en el control acurat dels
    hidrats de carboni que ingerim. A Som el que mengem, trobareu una explicació clara i precisa de com s'utilitzen l'índex
    glucèmic, l'índex insulínic i la càrrega glucèmica, amb consideracions complementàries sobre el consum de greixos,
    proteïnes i alcohol i nocions mínimes útils sobre la composició dels aliments i el funcionament dels processos que
    intervenen en la seva assimilació, així com dels mecanismes de l'obesitat i la diabetis.

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades