• CUINA DELS VALLESANS, LA

    RECEPTES I PRODUCTES DE LA TERRA

    SALSETES, PEP FARELL Ref. 9788492811656 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Per als qui diguin “un altre llibre de cuina”, s’equivoquen, aquesta publicació vol ser diferent. La majoria s’escriuen només davant de l’ordinador, però la que teniu a les mans ha sorgit d’entrevistes fetes a persones generoses dels seus coneixements, de la majoria de poblacions vallesanes: convers...
    Ancho: 145 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc
    20,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-92811-65-6
    • Data d'edició : 01/02/2015
    • Any d'edició : 2015
    • Idioma : Catalán
    • Autors : SALSETES, PEP
    • Nº de pàgines : 192
    • Col·lecció : REBOST I CUINA
    • Nº de col·lecció : 10
    Per als qui diguin “un altre llibre de cuina”, s’equivoquen, aquesta publicació vol ser diferent. La majoria s’escriuen només davant de l’ordinador, però la que teniu a les mans ha sorgit d’entrevistes fetes a persones generoses dels seus coneixements, de la majoria de poblacions vallesanes: converses en menjadors, cuines, horts, botigues, obradors, mercats... També cal dir que totes les receptes que hi trobareu han estat realitzades i contrastades per l’autor.
    Molts diuen que “el Vallès és una terra de pas que no té cuina pròpia”. En aquest llibre demostrem tot el contrari: disposem de prou productes i receptari per figurar en els millors llocs de les cuines locals.
    Els vallesans, formats amb aquesta barreja de tradicions, productes, paisatge i cuina, fan que la comarca, en temes d’alimentació, sigui una de les capdavanteres de Catalunya.

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades