• REVOLUCIÓ I ESPERANÇA

    SOLÉ I SABATÉ, JOSEP MARIA ARA LLIBRES Ref. 9788492552955 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    De vegades, les paraules no se les endú el vent. Si es posen negre sobre blanc, les vivències i els records perduren, i ajuden a guanyar la batalla contra l'oblit.El prestigiós historiador Josep M. Solé i Sabaté conversa amb onze supervivents de la Guerra Civil per extreure'n experiències viscudes d...
    Ancho: 160 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc
    19,90 €
  • Descripció

    De vegades, les paraules no se les endú el vent. Si es posen negre sobre blanc, les vivències i els records perduren, i ajuden a guanyar la batalla contra l'oblit.
    El prestigiós historiador Josep M. Solé i Sabaté conversa amb onze supervivents de la Guerra Civil per extreure'n experiències viscudes des dels dos bàndols i des de punts de vista molt diversos. Protagonitzades per personatges de filiacions polítiques, oficis i procedències diferents, aquestes vivències donen una visió polièdrica del drama de la guerra.
    Un document de gran valor històric i profundament emotiu. L'última oportunitat de conèixer nous testimonis sobre la Guerra Civil en les paraules dels últims supervivents.

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades