• Qui som

  L’altell és una llibreria situada al centre de Banyoles, inaugurada l'any 1973, que a mesura que han anat passant els anys s’ha anat transformant i, alhora, ha anat creixent.

  La motivació per la literatura va més enllà de vendre llibres en general, per això la llibreria L'altell organitza constantment activitats engrescadores d’animació a la lectura ja sigui fent tertúlies, presentacions, xerrades, contes per a nens i nenes, tallers amb il•lustradors, etc. i activitats celebrades una vegada l’any, que ja han pres nom: els “Pessics literaris” i la “Nit dels Narradors”.

  El 2009, la llibreria L’altell va fer un pas endavant i es va traslladar a la ubicació actual, al carrer Canal, 2 de Banyoles. Aquí vam començar amb un nou equip, del qual n'estic molt orgullosa, perquè comparteix amb mi les ganes de millorar dia a dia.

  En aquest nou local hem pogut ampliar la secció infantil, bàsica segons la nostra filosofia. Creiem que els llibres són una eina insubstituïble per a l’aprenentatge del nen, tant pel que fa a llibres educatius com pels que afavoreixen la creativitat. Paral•lelament, també treballem amb llibres d’art infantil (i manualitats): és una branca relativament nova al nostre país i ens sentim especialment orgullosos de poder oferir-la.

  Ens agrada el repte que tenim: la promoció de la lectura.

  L'altell vol ser un espai per a joves lectors i, per això, coneixem i intentem llegir personalment els seus llibres per afavorir el diàleg i l’interès.

  A més, busquem estratègies perquè, de mica en mica, aquells a qui els costa més entrar en el món de la lectura, s’endinsin dins la màgia dels llibres. Llegim, també, per al públic adult, per a qui ens demana assessorament i per a qui no.

  Hem millorat també les seccions minoritàries, però no menys importants: poesia, teatre, art, disseny, cuina, etc. però, sobretot, hem guanyat espai per a les activitats culturals: presentacions, conferències, tallers d’escriptura i lectura… fins i tot tenim una sala d’exposicions extraordinària, i estem oberts a qualsevol proposta que ajudi a engrescar i fidelitzar lectors. I la secció d’art, disseny, moda, arquitectura, cinema i fotografia: l'heu de veure!

  Malgrat tot, la llibreria L'altell no deixa de banda altres temes com ara la cuina, la jardineria, la maternitat, el creixement personal, l'assaig, la salut, etc.

  Us convidem a entrar dins l'univers de L'altell, ja sigui per la porta física, pel blog que espera impacient els vostres comentaris i la vostra participació, o bé per la llibreria virtual a través d’aquesta nova pàgina web.

  Esperem que en gaudiu!

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades