• DESGRASIA DE SER DONA, LA

    REGAS, ROSA ARA LLIBRES Ref. 9788415224419 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    ¿Les dones amb un càrrec d'alta responsabilitat han d'actuar com el més autoritari dels homes, i aguantar burles per la seva manera de vestir, de pentinar-se, de parlar o de defensar les seves idees?Al seu nou llibre, Rosa Regàs desgrana els orígens d'una societat tan profundament masclista que conv...
    Ancho: 160 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc
    16,90 €
  • Descripció

    ¿Les dones amb un càrrec d'alta responsabilitat han d'actuar com el més autoritari dels homes, i aguantar burles per la seva manera de vestir, de pentinar-se, de parlar o de defensar les seves idees?

    Al seu nou llibre, Rosa Regàs desgrana els orígens d'una societat tan profundament masclista que converteix en desgràcia el naixement i la vida de milers de dones i denuncia, amb exemples propis i aliens, les injustícies històriques i contemporànies en àmbits com el religiós, el laboral o el familiar.

    Una reivindicació esperançada de la condició femenina.
    De lectura indispensable.

    "Perquè si bé és cert que encara hi ha homes que només ens veuen com a mares, esposes, criades o prostitutes, també ho és que són molts els que, en qüestions de creació, no és que ens vegin d'una manera o altra, amb justícia o sense, és que senzillament no ens veuen."

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades