• SOM UNA NACIÓ EUROPEA (I UNA CARPETA INCÒMODA)

    CATALUNYA VISTA DES D'EUROPA

    ROMEVA I RUEDA,RAUL ROSA DELS VENTS Ref. 9788415961338 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Les opcions de futur d'un país com Catalunya ara mateix són confuses per la majoria dels catalans. Un país que manifestament aspira (per voluntat popular) a sortir de la cotilla que suposa formar part de l'Estat espanyol però que a la vegada es ressenteix de la manca d'un precedent, i per tant d'un ...
    Dimensions: 230 x 152 x 15 cm Peso: 285 gr
    Sense estoc
    15,90 €
  • Descripció

    Les opcions de futur d'un país com Catalunya ara mateix són confuses per la majoria dels catalans. Un país que manifestament aspira (per voluntat popular) a sortir de la cotilla que suposa formar part de l'Estat espanyol però que a la vegada es ressenteix de la manca d'un precedent, i per tant d'un mecanisme, sobre com fer-ho en el si de la Unió Europea.
    Ja fa temps que la carpeta catalana s'ha fet un lloc en els principals despatxos europeus i fins i tot en les reflexions públiques de dirigents i mitjans internacionals, ni les capitals dels estats membres ni Brussel·les no poden ignorar-la. Com tampoc no podem ignorar tots plegats que el projecte europeu en conjunt està abocat a un atzucac si no hi ha un canvi de rumb radical.
    Som un nació europea aspira a ajudar a entendre on som, valorant d'on venim, per visualitzar millor cap a on anem. I, sobretot, com hi anem.

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades