• RÈCORDS DEL MÓN ANIMAL

    MORVAN, LYDWINE LAROUSSE Ref. 9788480166119 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Amb «Rècords del món animal», de la col.lecció ENCICLOPÈDIA INCREÏBLE LAROUSSE, nens i nenes ho aprendran tot sobre aquest apassionant món: les espècies més longeves, els animals més alts, els més ràpids, els més pesats, les condicions extremes en què viuen algunes espècies i les curiositats més div...
    Dimensions: 283 x 248 x 22 cm Peso: 803 gr
    Sense estoc
    18,00 €
  • Descripció

    Amb «Rècords del món animal», de la col.lecció ENCICLOPÈDIA INCREÏBLE LAROUSSE, nens i nenes ho aprendran tot sobre aquest apassionant món: les espècies més longeves, els animals més alts, els més ràpids, els més pesats, les condicions extremes en què viuen algunes espècies i les curiositats més divertides. Taurons, ratpenats, cocodrils, felins, serps, hipopòtams, micos, elefants, balenes, girafes, cangurs? tots tenen el seu espai en aquest llibre sorprenent.

    La ENCICLOPÈDIA INCREÏBLE LAROUSSE, nova col.lecció de llibres amb pop-ups, està concebuda per a què els joves lectors aprenguin conceptes i vocabulari mentre es diverteixen interactuant amb els elements de l?interior. Gràcies a les animacions lúdiques de gran realisme, que il.lustren amb gran qualitat la informació textual concisa i rigorosa, els ?Increïbles? es converteixen en llibres amens, didàctics i divertits per a mirar i fruïr una i mil vegades. Un espectacular i enorme desplegable final converteix aquesta col.lecció en un bon entreteniment per a tota la família.

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades