• EL GRAN LLIBRE DELS ACUDITS

    THARRATS,JOSEP ARA LLIBRES Ref. 9788492406999 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    No ho dubteu, aquest llibre us farà més feliços. L'humorista Joan Tharrats identifica 21 situacions quotidianes que poden resultar incòmodes, avorrides, tenses o simplement complicades, i ens dóna la solució, en clau d'humor, per afrontar-les amb serenitat i sobretot amb molta molta alegria.Intuïció...
    Ancho: 160 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc
    16,95 €
  • Descripció

    No ho dubteu, aquest llibre us farà més feliços. L'humorista Joan Tharrats identifica 21 situacions quotidianes que poden resultar incòmodes, avorrides, tenses o simplement complicades, i ens dóna la solució, en clau d'humor, per afrontar-les amb serenitat i sobretot amb molta molta alegria.
    Intuïció i sentit comú. Aquests són els criteris que ha aplicat l'autor en l'elaboració d'aquest recull d'acudits populars. El resultat el teniu a les mans: els jocs de paraules i les pensades més enginyoses per sortejar amb gràcia i humor les circumstàncies concretes del dia a dia.
    El gran llibre dels acudits us arrencarà més d'un somriure, que no és poc en una societat tan necessitada d'humor. I més en temps de crisi.


    Joan Tharrats és guionista de televisió, ràdio i còmics. Professor de Guió a la Universitat Ramon Lull i títol honorífic de Mestre d'Humor per la Universitat d'Alcalà de Henares. També ha escrit teatre (Què de què, o Blue Peaches, estrenada a Londres). És col·laborador al diari Avui i al setmanari d'humor El Jueves, i també ha publicat en diverses revistes estrangeres, com ara Fluide Glacial. Voldria escriure la seva biografia, però no ho fa perquè diu que no té clar el final.

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades