• 13/10/2023 18:30 h Llibreria L'altell. C. Canal, 2. Banyoles

  EN VIU I EN DIRECTE...

  amb Vic Moliner

  Vic Moliner presentarà el seu nou llibre "Tu i les pres(s)es" acompanyat de l'artista, Paula Grande.

  "
  Tu i les pres(s)es" ès una aproximacio´, des d’una mirada senzilla i honesta, al misteri contingut en la pres(s)a. Vic Moliner construeix un cami´ poe`tic a partir del contrast entre la quietud continguda de l’aigua i el viure accelerat que tan sovint ens priva d’aturar-nos a mirar, a escoltar, a preguntar-nos qui som, per que` som aqui´. Un torrent d’aigua, de paraules, podri´em dir, que malgrat que resta retingut per moltes preses construi¨des sempre amb pressa, troba les esquerdes per seguir el seu curs.
  I, me´s enlla` de la paraula escrita, el poemari e´s tambe´ paraula viva: una extensio´ de l’u´ltim disc de Vic Moliner, Foc i endreces, les canc¸ons del qual poden escoltar-se a trave´s dels enllac¸os que conte´ el llibre i que en desborden el contingut.

  Vic Moliner ès un creador inquiet: baixista, compositor, productor i multiinstrumentista. Les paraules i la música són un camí cap a l’interior i l’exterior alhora, cap a l’autoconeixement i  també cap a la transformació social. Sempre a la recerca de l’expressió autèntica a través de la música i la poesia, i de nous sons a través dels instruments i la producció.

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades