• ENDEVINALLES PER ABANS DE DORMIR D’ANIMALS

    DUBOVOY, SILVIA CADI Ref. 9788447440597 Altres productes del mateix autor
    Aquesta sèrie suposa una aventura de recerca i de troballes, un exercici d'enginy en què, a partir de la curiositat, s'arriba a una descoberta o a una resposta. Aquesta col·lecció, creada per Silvia Dubovoy, planteja un repte a la capacitat d'observació dels nens i les nenes, i els invita a reconèix...
    Ancho: 120 cm Largo: 165 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc
    9,95 €
  • Descripció

    Aquesta sèrie suposa una aventura de recerca i de troballes, un exercici d'enginy en què, a partir de la curiositat, s'arriba a una descoberta o a una resposta.
    Aquesta col·lecció, creada per Silvia Dubovoy, planteja un repte a la capacitat d'observació dels nens i les nenes, i els invita a reconèixer animals diferents per les seves formes, tot posant-ne a prova l'agudesa. A través de les imatges i la paraula escrita, obrim una porta a la iniciació dels més petits en el meravellós món de la lectura i la imaginació.
    Una col·lecció original que combina la idea de les endevinalles amb una informació verídica, científicament comprovada, de manera que el lector, alhora que imagina, desperta la seva curiositat i aprèn per sempre.

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades