• SENSE TÍTOL

    TULLET, HERVÉ KOKINOS Ref. 9788492750979 Altres productes del mateix autor
    En este libro hay personajes (todavía un poco emborronados) y un autor (¡SSHHHH! está trabajando). ¡Sí, porque el libro aún no está acabado! Pero ya que estáis ahí y como queréis un cuento, os van a hacer el favor.(Bueno, van a intentarlo...!)Un libro de Hervé Tullet lleno de sorpresas, ¡como en el ...
    Dimensions: 270 x 222 x 11 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc
    13,00 €
  • el llibreter recomana

    "Estic encantada de recomanar-vos el nou llibre de l’Hervé Tullet. Si encara no coneixeu aquest creador d’històries tan imaginatives, feu el favor de preguntar-me quins altres llibres té. Tots els seus llibres són sorprenents i totalment interactius. Amb “Sense títol” ens trobem que els personatges de l’interior del llibre ens parlen a nosaltres, els lectors, que els estem observant. S’atabalen i ens fan divertir amb les seves sortides. Per què passa això? Doncs perquè és un llibre que no està acabat de dibuixar i escriure. Ens ha arribat a les mans a mig fer. Hervé Tullet l’ha deixat a mitges, i els seus personatges s’esvaloten tant que finalment ha d’acabar apareixent ell mateix dins el llibre! Sens dubte és un llibre que el llegireu més d’una vegada, i riureu amb ell cada vegada."

  • Descripció

    • Encuadernació : ePub
    En este libro hay personajes (todavía un poco emborronados) y un autor (¡SSHHHH! está trabajando). ¡Sí, porque el libro aún no está acabado! Pero ya que estáis ahí y como queréis un cuento, os van a hacer el favor.
    (Bueno, van a intentarlo...!)
    Un libro de Hervé Tullet lleno de sorpresas, ¡como en el teatro!

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades