• MONDRAGÓ. EN CERCA DE LES SIS LLAVORS

    GALÁN, ANA CADI Ref. 9788447461486 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    En Calet compleix onze anys i per fi tindrà el seu propi drac. Però en Mondragó no és un drac com els dels seus amics. No pot volar, ensopega sense parar, esternuda boles de foc, es cola al castell de l’alcalde... ¡se n’emporta un llibre molt especial, en Rídel! En Rídel revela, a en Calet i al...
    Ancho: 229 cm Largo: 300 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc
    12,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ePub
    En Calet compleix onze anys i per fi tindrà el seu propi drac. Però en Mondragó no és un drac com els dels seus amics. No pot volar, ensopega sense parar, esternuda boles de foc, es cola al castell de l’alcalde...
    ¡se n’emporta un llibre molt especial, en Rídel! En Rídel revela, a en Calet i als seus amics, un secret esgarrifós: al poble de Samaradó, un botxí encaputxat està talant els arbres parlants del Bosc de la Boira. Solament ells podran impedir-ho, si són capaços de trobar sis llavors molt especials abans de la lluna plena.
    Ho aconseguiran?

    Àlbum il·lustrat en què es narren, simplificades, les set històries que hem publicat per separat d’en Mondragó.
    Cada història passarà a ser un capítol d'aquest nou àlbum, adreçat a un públic de menys edat: a partir de 6 anys. El llom de tela imita la pell del drac i el segell d’en Mondragó estampat en coure, com en les novel·les, fan d'aquest llibre un bonic producte per a regal d'aniversari amb una relació qualitat/preu excel·lent , si tenint en compte el seu elevat nombre de pàgines.
    El format gran ens permet gaudir de les espectaculars il·lustracions de Pablo Pino ara a pàgina completa i, fins i tot, a doble pàgina. El paper color groguenc, els detalls, i el bon treball de l'autora, Ana Galán, per simplificar el text sense restar emoció a la trama, fan d'aquest àlbum un record ben especial de les aventures d’en Mondragó.

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades