• BARCELONA COMPTE ENRERE

    MARSA, POL ALISIS Ref. 9788493762858 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Dos desconeguts coincideixen al terrat de l'Hotel Arts. Hi han pujat per suïcidar-se empesos per l'atzar, un judici advers i l'assassinat d'una dona bella. La conversa és banal i sòrdida: qui es llançarà primer? Per quina banda? L'Arnau sospesa pros i contres. En Roger és un cínic de tornada de tot....
    Ancho: 155 cm Largo: 223 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc
    16,95 €
  • Descripció

    Dos desconeguts coincideixen al terrat de l'Hotel Arts. Hi han pujat per suïcidar-se empesos per l'atzar, un judici advers i l'assassinat d'una dona bella. La conversa és banal i sòrdida: qui es llançarà primer? Per quina banda? L'Arnau sospesa pros i contres. En Roger és un cínic de tornada de tot. La tensió entre tots dos augmenta quan són descoberts i assetjats per la policia i es converteixen en presa del circ mediàtic. Emmanillats a les altures per un passat tèrbol, cadascú fa examen de consciència i no gosa formular a l'altre la pregunta clau que dóna sentit al que estan vivint i que, potser, pot canviar el curs dels esdeveniments.
    Amb una estructura de ferro i una intriga que es manté fins a l'últim paràgraf, Barcelona compte enrere és el thriller barceloní de Pol Marsà.

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades