• CAÇADOR D´ESTELS (ED.REGAL), EL

    HOSSEINI, KHALED AMSTERDAM Ref. 9788493660338 Altres productes del mateix autor
    Sens dubte, el fenomen literari més espectacular dels últims anys. Més de 8 milions de llibres venuts arreu de món, traduïda a 48 idiomes, més de quatre anys a la llista de llibres més venuts del "New York Times".Una bellíssima novel·la sobre l'amistat, la traïció i el preu de la lleialtat. La inobl...
    Ancho: 148 cm Largo: 233 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc
    23,50 €
  • Descripció

    Sens dubte, el fenomen literari més espectacular dels últims anys. Més de 8 milions de llibres venuts arreu de món, traduïda a 48 idiomes, més de quatre anys a la llista de llibres més venuts del "New York Times".
    Una bellíssima novel·la sobre l'amistat, la traïció i el preu de la lleialtat. La inoblidable i colpidora història de l'amistat entre dos nens, l'Amir i en Hassan durant els últims dies de la monarquia afganesa. Un d'ells, fill d'un home ric i poderós, i l'altre, una "hazara" de classe inferior.
    Després de la invasió soviètica, l'Amir i el seu pare abandonen el país i comencen una vida nova a Califòrnia. Però el passat sempre torna, i el pes de la traïció de vegades esdevé feixuc.

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades