• SO DE LA MEVA VEU, EL

    RON BUTLIN RAIG VERD EDITORIAL Ref. 9788415539285 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Morris és un reeixit executiu de trenta anys, amb una dona que l'estima i dos preciosos fills. Alhora és un alcohòlic acurat, l'estat anímic del qual oscil·la entre l'eloqüència barata de les idees ofegades en alcohol i la depressió més asfixiant dels moments en què percep la seva pròpia realitat.Ro...
    Ancho: 132 cm Largo: 190 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc
    16,95 €
  • Descripció

    Morris és un reeixit executiu de trenta anys, amb una dona que l'estima i dos preciosos fills. Alhora és un alcohòlic acurat, l'estat anímic del qual oscil·la entre l'eloqüència barata de les idees ofegades en alcohol i la depressió més asfixiant dels moments en què percep la seva pròpia realitat.

    Ron Butlin ens sacseja en aquesta novel·la amb un dels retrats de l'alcoholisme més potents mai mostrats, fent-nos veure amb els ulls del protagonista i participant de les converses amb si mateix, o amb la seva pròpia consciència.

    La feliç sensació de l?embriaguesa que ofega els pensaments més molestos, ens donarà la vinyeta exacta del què és la seva vida: un treball enutjós, un fill rebutjat, un marit impossible, un pare inexistent.

    Per aquesta obra ha obtingut el Premi Millepages i el Premi de les llibreries Lucioles a la millor novel·la estrangera.

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades