• UNA HISTÒRIA PARTICULAR

    CARDONA, MARTA ANGLE EDITORIAL Ref. 9788415002673 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Una història particular recrea la infantesa de Maria Salvans, la inoblidable heroïna de Fora de llocQuan el doctor Salvans va trepitjar aquell terreny als afores de Reixac, a només nou quilòmetres de Barcelona, va comprendre que per fi l'havia trobat: el lloc ideal per construir-hi una casa que resp...
    Ancho: 145 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc
    18,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-15002-67-3
    • Data d'edició : 01/09/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : Catalán
    • Autors : CARDONA, MARTA
    • Nº de pàgines : 240
    • Col·lecció : NARRATIVES
    Una història particular recrea la infantesa de Maria Salvans, la inoblidable heroïna de Fora de lloc

    Quan el doctor Salvans va trepitjar aquell terreny als afores de Reixac, a només nou quilòmetres de Barcelona, va comprendre que per fi l'havia trobat: el lloc ideal per construir-hi una casa que respongués a les seves inquietuds. El somni del doctor Salvans era ser autosuficient: produir en la seva finca tot el que necessitava la seva família.

    Una història particular narra les vicissituds de la família Salvans en aquesta casa al llarg de dues dècades del segle XX, corresponents als anys d'infantesa i adolescència dels fills que hi van naixent. Malgrat el relatiu aïllament, els fets històrics van tenint repercussió en la vida tranquil·la de can Salvans, especialment la guerra civil i la dura repressió franquista, que portarà conseqüències tràgiques per a la família.

    Com a Fora de lloc, Marta Cardona escriu amb una prosa suau i natural, sense estridències, que modula amb mestria els sentiments i les emocions, els ideals i les desil·lusions.



    Marta Cardona

    Va néixer a Reixac (Barcelona) l'any 1928. Va estudiar a l'Escola Superior de Belles Arts Sant Jordi. L'any 1957 es casa i emigra a Anglaterra, on neixen els seus cinc fills. Al llarg de molts anys, amb ritmes variats, escriu i pinta, publica i exposa tant a Anglaterra com a Catalunya. Fora de lloc, la seva primera novel·la (Angle Editorial 2009, dues edicions), va constituir una autèntica revelació.



    Fora de lloc, de Marta Cardona

    Presentació d'Una història particular a Montcada i Reixac

    Entrevista al diari Ara



    target='_blank'>Compra Una història particular en ebook

    http://edi.cat/una-historia-particular.html

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades