• UN PASSEIG PER LA MODA DE BARCELONA. MODISTES, SASTRES, BOTIGUES? DEL MIRINYAC A

    ALBERTÍ, ELISENDA EDITORIALS VARIES Ref. 9788472460980 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Saps a quin any es posa de moda el mirinyac? A on s?anaven a lluir els nous vestits? A quin carrer hi havia les millors botigues? Quins eren els millors sastres i quines les modistes més famoses? Per descobrir-ho us convidem a fer un recorregut per la història de la ciutat, un passeig amable i tranq...
    Dimensions: 230 x 150 x 21 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc
    16,00 €
  • Descripció

    Saps a quin any es posa de moda el mirinyac? A on s?anaven a lluir els nous vestits? A quin carrer hi havia les millors botigues? Quins eren els millors sastres i quines les modistes més famoses?
    Per descobrir-ho us convidem a fer un recorregut per la història de la ciutat, un passeig amable i tranquil per la moda barcelonina i comprovar com anaven vestits els nostres antecessors.
    Volem fer un viatge en el temps per comprovar com era Barcelona, com vivia, com es movia, què celebrava i com es vestia. Farem un tomb pels carrers comercial i les botigues de roba, on els barcelonins i barcelonines anaven a la recerca de teixits vestits. Visitarem sastres, modistes i establiments centenaris: la camiseria Xancó, la camiseria Bel, Santa Eulàlia, El Indio, Gonzalo Comella, la camiseria Bonet, la cotilleria Serra i la camiseria Flotats.
    Us proposem que fem junts Un passeig per la moda de Barcelona. Ens hi acompanyeu?

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades