• OMBRA DE LA SIRENA, L'

    LÄCKBERG, CAMILLA AMSTERDAM Ref. 9788492941650 Altres productes del mateix autor
    Camilla Läckberg, >, segons 'La Vanguardia', torna a les llibreries amb un misteri apassionant. Un nou episodi de la saga que l'ha convertit en el màxim exponent de la literatura nòrdica criminal.A les fredes aigües de Fjällbacka apareix el cos sense vida d'un home empresonat en un bloc de gel. L'an...
    Ancho: 148 cm Largo: 233 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc
    19,90 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    Camilla Läckberg, <>, segons 'La Vanguardia', torna a les llibreries amb un misteri apassionant. Un nou episodi de la saga que l'ha convertit en el màxim exponent de la literatura nòrdica criminal.

    A les fredes aigües de Fjällbacka apareix el cos sense vida d'un home empresonat en un bloc de gel. L'angoixa a l'illa creix quan se sap que un dels amics de la víctima fa temps que rep cartes anònimes amenaçadores. Hi ha algú a Fjällbacka que amaga un odi profund, algú sense escrúpols que ja ha actuat una vegada i que podria tornar a complir les seves amenaces en qualsevol moment.

    Un cas apassionant, ple de perills i gris inesperats, que intentarà resoldre la intrèpida parella formada per Patrick Heldström i Erica Falck, encara que hagi de desenterrar el passat més tenebrós de l'illa.

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades