• DESAPAREIXEN DONES

    GARCIN, CHRISTIAN CLUB EDITOR Ref. 9788473291637 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    El més misteriós, segurament, en aquesta història de persones desaparegudes, és la persona que les troba. «¿Qui era aquell individu? ¿De quin àngel de la mort era l?emissari? Havia irromput a casa seva com un fantasma, li havia explicat històries de monjos, havia fet ressorgir del passat rostres obl...
    Ancho: 135 cm Largo: 210 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc
    16,90 €
  • Descripció

    El més misteriós, segurament, en aquesta història de persones desaparegudes, és la persona que les troba. «¿Qui era aquell individu? ¿De quin àngel de la mort era l?emissari? Havia irromput a casa seva com un fantasma, li havia explicat històries de monjos, havia fet ressorgir del passat rostres oblidats feia anys, li havia anunciat unes morts insospitades i unes renaixences impossibles... ¿qui caram era?»
    En Zhu Wenguang és un Colombo a la cantonesa, un Zorro del postcomunisme, un Bruce Lee de la globalització postmoderna que enyora les seves arrels i oscil·la entre el món materialista del Made in China i la sàvia introspecció de les filosofies orientals. La seva especialitat: alliberar noies venudes per la família a uns marits que les maltracten. El lector el segueix en un delirant periple per Guangzhou, Chinatown i el gèlid nord del Japó, a la recerca de tres amors perduts.
    I és que el llibre de Christian Garcin no té res d?una banal novel·la negra amanida amb exotisme: és una obra refinada i melancòlica, plena d?incisos inesperats, que podria portar per lema: «dones desitjades, destins perduts».

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades