• SALNITRE

    REAL MARTÍ, ANTONI METEORA Ref. 9788492874828 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    La muntanya de Montserrat es va desfent a poc a poc. Ho saben els geòlegs que l?estudien, els turistes que la visiten, els excursionistes que hi caminen, els monjos que hi viuen, els escolans que la canten i els fidels que la veneren.Ho saben, però, més que ningú els protagonistes de Salnitre, nou c...
    Dimensions: 220 x 153 x 20 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc
    19,50 €
  • Descripció

    La muntanya de Montserrat es va desfent a poc a poc. Ho saben els geòlegs que l?estudien, els turistes que la visiten, els excursionistes que hi caminen, els monjos que hi viuen, els escolans que la canten i els fidels que la veneren.

    Ho saben, però, més que ningú els protagonistes de Salnitre, nou curiosos visitants i el seu guia que, mentre exploren les misterioses i inhòspites coves de Collbató, es veuen sorpresos per un incident de dimensions considerables que els obligarà a fer una visita a les coves molt més entretinguda del que en principi preveien.

    En un escenari d?estalactites i estalagmites mil·lenàries, envoltats de ratpenats i de foscor, aquest grup de deu persones de distintes nacionalitats tindrà molt de temps per compartir. I en la penombra afloraran llegendes, històries no revelades, fantasies, amors, alegries, pors, desesperació, resignació... i potser el gran secret de tot plegat.

    Si sempre s?ha dit que la muntanya de Montserrat oculta tota mena de misteris, què no deuen amagar les seves desconegudes entranyes?

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades