• ERA BROMA

    JOSIPOVICI, GABRIEL RAIG VERD EDITORIAL Ref. 9788415539674 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Gabriel Josipovici, un dels més prestigiosos escriptors anglesos, ens proposa en aquesta ocasió que llegim només per diversió. Com si juguéssim a una mena de Cluedo.Trobarem al Baró, un home d'edat avançada amb una gran fortuna, a la seva esposa Espelth, una nerviosa dona que vol seguir sent rica, a...
    Dimensions: 213 x 143 x 11 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc
    16,00 €
  • Descripció

    Gabriel Josipovici, un dels més prestigiosos escriptors anglesos, ens proposa en aquesta ocasió que llegim només per diversió. Com si juguéssim a una mena de Cluedo.

    Trobarem al Baró, un home d'edat avançada amb una gran fortuna, a la seva esposa Espelth, una nerviosa dona que vol seguir sent rica, a Alphonse, un antic pallasso reconvertit en investigador privat que s'involucra en una trama d'espionatges creuats, a Isabelle, estudiant d'art que, gràcies als seus encants, s'aprofita de tots els homes amb qui es creua. I una intricada xarxa d'enganys, xantatges, robatoris i plans d'assassinat.

    Amb aquests elements i la qualitat literària de Josipovici ens espera una gran lectura, i segur que alguna cosa més que simple diversió.

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades