• EVANGELIS SECRETS DE MARIA I MAGDAL

    BUSQUETS I GRABULOSA, LLUÍS ARA LLIBRES Ref. 9788492552023 Altres productes del mateix autor
    Els evangelis canònics no diuen enlloc que Magdalena, la deixeble més estimada i la que millor va entendre el missatge de Jesús, fos una dona de mala vida. Tampoc no estableixen la virginitat perpètua de Maria ni el seu rebuig a la sexualitat. És possible que la mare de Jesús fos en realitat una Qed...
    Ancho: 160 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc
    18,50 €
  • Descripció

    Els evangelis canònics no diuen enlloc que Magdalena, la deixeble més estimada i la que millor va entendre el missatge de Jesús, fos una dona de mala vida. Tampoc no estableixen la virginitat perpètua de Maria ni el seu rebuig a la sexualitat. És possible que la mare de Jesús fos en realitat una Qedeixà o prostituta al servei del temple de Jerusalem?
    La història s'ha encarregat de deformar la imatge de les dues dones més importants en la vida de Jesús per convertir Maria en l'encarnació de la perfecció, la castedat o l'obedència, i Magdalena en la dona pecadora, portadora del mal, una nova Eva. Però no sempre ha estat així.
    En aquest apassionant viatge en el temps, Lluís Busquets ens descobreix, a partir de l'anàlisi dels evangelis apòcrifs i canònics, les llegendes medievals i la història de l'art, com s'han anat construint els mites sobre les dues figures femenines, tot desmentint els tòpics i la visió androcèntrica i aportant llum sobre dos personatges cabdals en la nostra cultura.

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades