• PARLA´M I SERE FELIÇ

    PASTOR, LLUÍS ARA LLIBRES Ref. 9788492406920 Altres productes del mateix autor
    Lluís Pastor (Barcelona, 1968). És fonamentalment professor de Comunicació i seguidor dels sofistes. Doctor en Periodisme per la Universitat Ramón Llull i titulat en Direcció d'Empreses per IESE, ha dirigit empreses i ha fet i fa de professor a la Universitat Oberta de Catalunya, a la Universitat Ra...
    Ancho: 160 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc
    16,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ePub
    Lluís Pastor (Barcelona, 1968). És fonamentalment professor de Comunicació i seguidor dels sofistes. Doctor en Periodisme per la Universitat Ramón Llull i titulat en Direcció d'Empreses per IESE, ha dirigit empreses i ha fet i fa de professor a la Universitat Oberta de Catalunya, a la Universitat Ramón Llull i a la Universitat de Girona. Actualment també dirigeix els estudis de Ciències de la Informació i de la Comuncació de la Universitat Oberta de Catalunya.
    Ha escrit Retòrica Exprés (2007), La retòrica antiga (2007) i Escritura sexy (2008).


    Constantment comuniquem, però... Sabem quins ressorts podem moure per provocar empatia, amor o rebuig? Per què és tan important tocar-nos (o no) o despertar la parella amb un somriure i un ?bon dia?? Per què és lleig mentir? Per què ens incomodem tant en coincidir amb un veí a l?ascensor? En aquest amè i apassionant text Lluís Pastor posa de manifest, amb exemples tan propers com sorprenents que..., tot és comunicació, i que nosaltres tenim en la nostra actitud comunicativa la clau que pot obrir o tancar totes les portes.

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades