• CAPITÀ DE LA TEVA VIDA. UN FULL DE RUTA PER AL TEU FUTUR

    UN FULL DE RUTA PER AL TEU FUTUR

    PASTOR, LLUIS ARA LLIBRES Ref. 9788415224082 Altres productes del mateix autor
    Un dia Lluís Pastor va decidir que volia escriure un full de ruta per a la seva vida. Tenia clars els objectius, però no sabia com posar-s'hi. Els llibres d'autoajuda no s'ajustaven al seu perfil, no eren pràctics i tampoc li oferien el que necessitava. Va decidir construir el seu propi pla de vida ...
    Ancho: 160 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc
    16,95 €
  • Descripció

    Un dia Lluís Pastor va decidir que volia escriure un full de ruta per a la seva vida. Tenia clars els objectius, però no sabia com posar-s'hi. Els llibres d'autoajuda no s'ajustaven al seu perfil, no eren pràctics i tampoc li oferien el que necessitava. Va decidir construir el seu propi pla de vida basant-se en allò que més bé sabia fer: un pla estratègic empresarial.

    Qui diu que el mètode que serveix per a una empresa no pot servir.nos per a la vida? A Lluís Pastor li ha funcionat, i en aquest llibre us explica com fer-ho.

    «Ahir vaig acabar el meu nou pla estratègic i m'he llevat renovat. Sí, és així. Tinc la sensació de tenir un nou encàrrec per als propers anys. I tinc també la sensació d'haver tancat una etapa i d'estar en els primers minuts de l'etapa nova. És una sensació que em resulta estimulant.»

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades