El colibrí, de Sandro Veronesi. Edicions El Periscopi. Traducció Pau Vidal

28/02/2021
  • La vida ens passa a batzegades. Ritmes i tempos diferents per a cadascun. Ferides i marques més o menys intenses que marquen un passat i un present. Amors i desamors.

    Aquesta és la història d’en Marco Carrera. Narrada de manera alternada entre present i passats, uns més recents, d’altres més llunyans. La primera tragèdia colpeja tota la família deixant petja al futur de cadascun. Però els anys aniran passant i els drames aniran esdevenint i nosaltres, lectors, els anirem descobrint a través del relat, dels silencis íntims, les cartes, els correus i les trucades enmig d’un fil musical de David Crosby, Sacrifice de Sidnéad O’Connor, Fabrizio de André, Lydia Lunch, Joni Mitchell...

    L’existència d’en Marco on res és fàcil esdevé un miracle. Perquè en Marco destil·la amor incondicional, estima tant la vida que cada embat que li juga s’aixeca. El cos i l’ànima estan ferits per tant de dolor. I quan arriba la última desgràcia només es pot aferrar a l’única meravella que li queda, la Miraijin.


    Escrita per Sandro Veronesi
    Traduïda per Pau Vidal



Cercar entrades

Últimes entrades

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades