La Marieta sense taques, de Tina Vallès. Editorial Combel

26/11/2017
  • Il·lustracions de Joan Negrescolor

    Edat: A partir de 6 anys

    Us presento una història simpàtica per als primers lectors! No és gens normal que una marieta perdi les seves taques, només pot passar dins la ment imaginària d’alguns escriptors, com ara la Tina Vallès!

    L’Enriqueta és una marieta com qualsevol, però que en una nit molt ventosa ha perdut les seves taques!!! No li toca més remei que sortir a fer un tomb per trobar-les. On s’és vist una marieta només vermella? Són cinc taques que li falten i que en la seva cerca anirà trobant en diferents amics.

    Aquesta és una història de cooperació i amistat molt simpàtica. Valors que fan sentir bé a la marieta i a qualsevol. Per què, què seria la vida sense els amics?

    Acabareu el llibre amb un somriure i amb ganes de recomanar-lo. És tan deliciós que entusiasmarà als menuts i als adults!

    Una escriptora en majúscules que teixeix històries fresques, tendres, alliçonadores... trets molt característics de la Tina Vallès, sobretot dins la literatura infantil.

    La il·lustració de Joan Negrescolor és de colors vius, amb molt bona tècnica i molt encertada per aquesta preciosa història.

     





Cercar entrades

Últimes entrades

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades