Un pit roig a la motxilla, de M.Àngels Juanmiquel. Ed. Animallibres

18/12/2016
  • Il·lustracions de Fran Parreño

    Edat: +8

    Anem tan atrafegats, els fills tenen tantes coses a fer, les pantalles i la societat ens absorbeixen de tal manera que és fàcil que boscos quedin oblidats. Els seus camins, potser coves i mil racons queden amagats enmig d’esbarzers, troncs i soques velles. Gairebé el cant dels ocells i el moviment dels animals que hi viuen no els sentim.

    A “Un pit-roig a la motxilla”  els protagonistes són dos germans que estan de vacances un dia segueixen el cant d’un pit-roig que els farà descobrir un bosc abandonat.

    La descoberta desperta emoció entre en Biel, en Pau i tots els animals del bosc. Les seves vides estan a punt de canviar, però com ho faran si no ho volen explicar als seus pares?

    A la M.Àngels Juanmiquel li agrada molt la natura i en tots els seus llibres contagia als joves lectors l’amor cap a ella.

    En aquest llibre, encara que no es diu el lloc on passa l’acció, és fàcil que qui el llegeixi, sobretot els de Banyoles, el reconeguin. Cosa habitual i simpàtica en tots els llibres de l’escriptora.





Cercar entrades

Últimes entrades

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades