UNA HISTÒRIA DE FUTBOL, de José Roberto Torero. Ed. Blackie Books

26/11/2017
  • Dins el món de la LIJ les històries de futbol estan molt sol·licitades. En els últims temps han anat sortint tot de col·leccions on els personatges en son jugadors i tant poden resoldre enigmes, com viure diferents aventures jugant amb la premissa de la solidaritat i amistat. Però fora de col·lecció no hi ha pràcticament res. I trobar una història diferent i tendre on aquest esport en sigui protagonista és difícil.

    Una història de futbol, no és un llibre qualsevol. És una meravella d’història apta per a joves lectors i grans.

    A en Zuza i en Dico, inseparables, els encanta quedar per jugar a futbol amb la seva colla. En Dico és molt bon jugador a diferència d’en Zuza, però entre tots dos i el grup formen un bon equip que els permet jugar partits i participar en un campionat que serà difícil d’obli. Enmig de jugades espectaculars, xuts, driblades, corregudes... en definitiva jugar a futbol passant-s’ho bé perquè el millor de tot és poder jugar, José Roberto Torero, mostra que son uns personatges que tenen famílies, que hi ha sentiments, que les converses son necessàries, que l’amistat s’ha de treballar,  que el primer amor fa bategar el cor... i que la vida tal i com diu la mare d’en Zuza “És una cosa molt bona, molt saborosa, però sabem que s’acaba. L’únic que podem fer és aprofitar cada trosset i compartir-lo amb qui ens agradi”.

    En definitiva, un llibre preciós ple de qualitats que ens ensenya a ser millors persones. I va més enllà del que tu et proposes, sempre i quan saps de qui et saps envoltar.





Cercar entrades

Últimes entrades

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades