• ALGAS. LAS VERDURAS DEL MAR

    LOS NUTRITIVOS TRUCOS MARINOS PARA LA SALUD Y EL PALADAR

    BRADFORD, MONTSE OCEANO-AMBAR Ref. 9788475567402 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Por sus cualidades y sus amplias propiedades terapéuticas, las algas serán un alimento fundamental en la alimentación del futuro. Además de sus beneficios para la salud, las algas tienen un enorme potencial culinario para elaborar los platos más exquisitos.
    Ancho: 185 cm Largo: 265 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc
    23,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-7556-740-2
    • Data d'edició : 01/02/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : BRADFORD, MONTSE
    • Nº de pàgines : 202
    • Col·lecció : AMBAR
    Por sus cualidades y sus amplias propiedades terapéuticas, las algas serán un alimento fundamental en la alimentación del futuro. Además de sus beneficios para la salud, las algas tienen un enorme potencial culinario para elaborar los platos más exquisitos.

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades