• CUINA DEL SERRALLO 3ª EDICIO

    121 RECEPTES DEL BARRI MARINER DE TARRAGONA

    ARJONA CABELLO, CARME COSSETANIA Ref. 9788497913423 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    «Hi ha peixos de totes les classes, per a tots els gustos i paladars, des del bon gourmet (suquets, graellades, fregitel·les, romesco...) fins a un malalt (peix a la planxa, bullit...). Si sentim explicar els pesca­dors, tots tenen el seu secret, la recepta passada de pares a fills durant moltes gen...
    Ancho: 155 cm Largo: 233 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc
    11,30 €
  • Descripció

    • Nº de col·lecció : 2
    • Col·lecció : F9234
    • Nº de pàgines : 128
    • Autors : ARJONA CABELLO, CARME
    • Idioma : CAT
    • Any d'edició : 1999
    • Data d'edició : 01/03/1999
    • ISBN : 978-84-9791-342-3
    «Hi ha peixos de totes les classes, per a tots els gustos i paladars, des del bon gourmet (suquets, graellades, fregitel·les, romesco...) fins a un malalt (peix a la planxa, bullit...). Si sentim explicar els pesca­dors, tots tenen el seu secret, la recepta passada de pares a fills durant moltes generacions, solucions a vegades molt senzilles que només falta tenir ganes de fer-les, però amb el cor. I, parlant del marisc, quanta variació! Qui és capaç de preparar un bon aperitiu sense marisc? Musclos, llagostins, gambes, ostres, cloïsses... Qui ha sabut portar a la cuina tot aquest tresor del mar, captant els secrets i els ambients de tots els racons, és la Mari Carme Arjona en el seu llibre. Convido l'amable lector a llegir-lo, ja que descobrirà i gaudirà d'una cuina molt especial: la dels fruits del mar.»

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades