• CUINA DE CERDANYA, LA

    MOLINS PONS, ROSA M. FARELL Ref. 9788492811243 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Des d’antic la Cerdanya ha estat reconeguda com a terra productora de bons pernils, embotits i cereals, a més de bones menges com ara trumfes, naps, cols d’hivern i peres, entre altres. Malgrat l’aïllament geogràfic d’altres èpoques i la duresa del clima, la gent d’aquesta terra ha sabut treure el m...
    Ancho: 145 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    Sin estoc
    16,00 €
  • Descripción

    • ISBN : 978-84-92811-24-3
    • Fecha de edición : 01/03/2011
    • Año de edición : 2011
    • Idioma : Catalán
    • Autores : MOLINS PONS, ROSA M.
    • Nº de páginas : 120
    • Colección : REBOST I CUINA
    • Nº de colección : 4
    Des d’antic la Cerdanya ha estat reconeguda com a terra productora de bons pernils, embotits i cereals, a més de bones menges com ara trumfes, naps, cols d’hivern i peres, entre altres. Malgrat l’aïllament geogràfic d’altres èpoques i la duresa del clima, la gent d’aquesta terra ha sabut treure el màxim rendiment dels productes que tenia a l’abast, a més d’utilitzar tècniques casolanes de conservació dels aliments. Aquest llibre reuneix moltes receptes recollides de les mestresses d’aquesta cuina de muntanya, i també algunes propostes de com fer licors, confitures i conserves.

Suscríbete a nuestro boletín

Suscríbete y recibirás todas nuestras novedades. Cero SPAM, sólo contenidos de valor.
He leído, comprendo y acepto la política de privacidad
Información sobre el tratamiento de datos