• CUINA DELS PESCADORS DE LA COSTA DAURADA, LA

    RECEPTES TRADICIONALS

    SOLÉ TORNÉ, DAVID FARELL Ref. 9788492811663 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Aquest bocí de riba mediterrània, que va des de Cunit fins a Alcanar, amb el seu suau clima i la seva ubicació, ha estat un marc perfecte per a la proliferació d’una forma de cuinar exemplar.Aquesta mostra de receptes tenen en comú que són molt representatives de la cuina de la nostra costa i la gra...
    Ancho: 145 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    Sin estoc
    17,00 €
  • Descripción

    • ISBN : 978-84-92811-66-3
    • Fecha de edición : 01/03/2015
    • Año de edición : 2015
    • Idioma : Catalán
    • Autores : SOLÉ TORNÉ, DAVID
    • Nº de páginas : 144
    • Colección : REBOST I CUINA
    • Nº de colección : 11
    Aquest bocí de riba mediterrània, que va des de Cunit fins a Alcanar, amb el seu suau clima i la seva ubicació, ha estat un marc perfecte per a la proliferació d’una forma de cuinar exemplar.
    Aquesta mostra de receptes tenen en comú que són molt representatives de la cuina de la nostra costa i la gran majoria neixen en l’àrea d’influència de la mar. La cuina d’“abordo” és sàvia, intuïtiva i sense mesures estandarditzades. A més de saludable, és d’una sostenibilitat extraordinària perquè optimitza magistralment els pobres ingredients dels quals parteix: el peix, el brou, la patata, l’arròs i els fideus, la picada, l’allioli. Definir la cuina de barca és parlar de peix, i ingredients originaris del país, de la zona, econòmics, que combinats amb saviesa configuren quasi bé la totalitat de la cuina marinera de la Costa Daurada.

Suscríbete a nuestro boletín

Suscríbete y recibirás todas nuestras novedades. Cero SPAM, sólo contenidos de valor.
He leído, comprendo y acepto la política de privacidad
Información sobre el tratamiento de datos